Hoofdcontent

Vragen en antwoorden over het platform Sportief in Breda

Hoe werkt het initiatief Sportief in Breda?
Bezoekers kunnen via de button 'bekijk aanbod' zien welke activiteiten er worden aangeboden en direct filteren op leeftijdscategorie. Via de doelgroepenpagina kun je gericht zoeken naar een activiteit die bij jou past. Zie je er een leuke activiteit tussen staan? Schrijf je dan snel in!

 

Aanbieders van sportieve activiteiten kunnnen hun aanbod plaatsen op deze website. Ben je een nieuwe aanbieder, registreer je dan als aanbieder. Heb je vragen over het registreren? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

 

Wat is het doel van het initiatief Sportief in Breda?

Met dit  platform willen we de zichtbaarheid van Bredase sport- en beweegaanbieders en Bredase sportactiviteiten vergroten en inwoners een plaats bieden om hun sport- en/of beweegactiviteit te vinden.  Zo creëren we een zoek- en vindplek voor al het uniek Bredaas sport- en beweegaanbod. 

 

Wat heeft dit initiatief mij als sport-en beweegaanbieder te bieden? 

Sportief in Breda biedt twee belangrijke functionaliteiten voor sport- en beweegaanbieders:

  • Je kan jouw club letterlijk online op de kaart zetten, zodat je nog beter vindbaar bent voor inwoners.
  • Je kan als aanbieder (kosteloze) proeflessen of andere sportactiviteiten plaatsen, waarop inwoners zich kunnen inschrijven. Deze inschrijving wordt volledig geregeld op Sportief in Breda. 

Samenvattend biedt Sportief in Breda de mogelijkheid om jouw organisatie en sport- en beweegaanbod beter bekend en vindbaar te maken voor Bredase inwoners. Zeker aangezien het hele jaar extra reclame wordt gemaakt voor Sportief in Breda om het aanbod nog beter kenbaar te maken. 

 

Wat heeft dit platform mij als bezoeker te bieden? 

Sportief in Breda biedt inwoners: 

  • De mogelijkheid om een sport- en beweegaanbieder bij jou in de buurt te vinden;
  • De mogelijkheid om je in te schrijven voor leuke sport- en beweegactiviteiten binnen de gemeente Breda. Door je in te schrijven voor zo'n activiteit leer je de sport en de organisatie kennen;
  • De mogelijkheid om sport-en beweegaanbieders te vinden voor mensen met een beperking; 
  • De mogelijkheid om informatie te vinden over financiële mogelijkheden binnen de gemeente Breda als je te weinig geld hebt om te gaan sporten en bewegen.

 

Staat jouw vraag er niet bij, neem dan  contact  met ons op!