Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Kijk op www.youarethebuddha.com

In het treinstation van Breda, vindt u een oase van rust en ontspanning: Yoga Academy ‘You Are The Buddha‘. Deze unieke yoga studio, geleid door de ervaren Marlies Tobias, biedt een plek waar stress plaatsmaakt voor sereniteit, midden in de drukte van uw dagelijkse leven.

Bij Yoga Academy ‘You Are The Buddha‘ draait alles om kwaliteit en persoonlijke aandacht. Het team van vijf deskundige docenten, onder leiding van Marlies Tobias, een ervaren yogadocent met meer dan 500 uur aan gecertificeerde training, staat garant voor yogalessen van het hoogste niveau. Of u nu beginner bent of gevorderde, op zoek naar de kalme flow van Yin Yoga of de energie van een krachtige Vinyasa les, hier vindt u de les die bij u past.

De studio, gevestigd in het station tegenover de Starbucks, is een juweeltje waar gemak en comfort samenkomen. Het is de perfecte locatie om even te ontsnappen aan de hectiek van de dag en uzelf op de eerste plaats te zetten. De lessen zijn ontworpen om uw lichaam te versterken en flexibeler te maken, en om uw geest tot rust te brengen en innerlijke vrede te vinden.

Tot ziens bij ons in de studio!

Aanstaande activiteiten:

Datum: bekijk activiteit
18 t/m 65 jaar
Datum: bekijk activiteit
18 t/m 65 jaar
Datum: bekijk activiteit
18 t/m 65 jaar