Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Mijn naam is Anne Vergouwen en ik ben een sportfanaat in hart en nieren. Mensen plezier laten beleven en letterlijk in beweging brengen, is een van de dingen die ik het liefst doe.

Buiten zijn, sporten & bewegen, ontspanning opzoeken, in de natuur zijn en in contact zijn met mensen is iets wat mij energie geeft. Dit komt perfect terug tijdens het suppen. SUP staat voor Stand Up Paddling en is de snelst groeiende watersport van Nederland. En waarom? Dat wil ik jou graag laten ontdekken.

Sinds mei 2016 haal ik veel voldoening uit het ondernemerschap wat zich uit in mijn bedrijf SUP&FUN. Naast mijn werk als docent in het (sport)onderwijs heb ik de stap gezet om mijn energie te steken in mijn eigen bedrijf. Veiligheid, klantgerichtheid en kwaliteit staat hoog in het vaandel en je kunt dus professionele instructie en begeleiding verwachten. Zo laat ik mensen FUN beleven op het water, namelijk door te SUPPEN.

Het mooie aan SUPPEN is voor mij de combinatie van Body, Mind en Nature! Op het water kun je écht tot rust komen en maak je je hoofd leeg. Dat is heel prettig na een drukke hectische dag, of als onderbreking bij een lange...

Aanstaande activiteiten:

7 juni - 15:30 uur
10 t/m 12 jaar
7 juni - 17:00 uur
10 t/m 12 jaar
7 juni - 18:30 uur
10 t/m 12 jaar